Virtuele rondleiding door Widar; maak kennis met ons

In 2018 heeft Stichting Widar Beheer het buurpand aangekocht en in 2019  verbouwd tot één geheel. Vandaag zaterdag 19 juni wordt het Gezondheidscentrum officieel heropend door Marcel Fluitman, wethouder en Valente Groot, één van onze jonge patiënten. Wij nodigen u van harte uit om nader kennis te maken het ons gezondheidscentrum, artsen, assistenten, praktijkondersteuners, diverse therapeuten, fysiotherapeuten, dietist, en verpleegkundige.

Wij hopen dat u geniet van deze rondleiding. 

 

Van harte welkom bij Widar

Widar volgt het beleid van de overheid: Anderhalve meter afstand houden. Niet ons bezoeken als u klachten heeft die bij corona passen. Mondkapjes weer noodzakelijk.   

Widar  heeft tegenwoordig een grote wachtkamer. Én recht tegenover de ingang staat er een grote tent . Voor extra wachtruimte in de buitenlucht. Er waren afgelopen maanden al patiënten die liever buiten wachten, dat kan nu in deze tent. Een plek waar continue frisse lucht waait en je ook droog zit bij regen.

Widar blijft kijken met de brede antroposofische blik. Ook met deze nieuwe manier van werken, bieden we inclusieve zorg voor lichaam, ziel en geest. Hier hebben wij een aantal interessante artikelen verzameld over antroposofische geneeskunde en corona. Wij staan open voor vragen hierover. 

 

 

 

Samen werken wij aan het bevorderen van gezondheid

In een periode dat het met uw gezondheid niet goed gaat, kan het zijn dat u bij meerderen van ons een therapie ter ondersteuning volgt. Hier noemen wij enkele manieren waarop wij proberen als in ons centrum een genezend klimaat te creŽren.

Samen werken wij aan het bevorderen van gezondheid

Opmerkingen ter verbetering of een klacht?

Opmerkingen ter verbetering of een klacht?

Contactgegevens

Hier vindt u een overzicht van alle telefoonnummers van Widar gezondheidscentrum.

Contactgegevens

Laatste nieuws

Nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief Consultatiebureau Widar december 2021

Nieuwsbrief Consultatiebureau Widar december 2021

Lees verder

Niet- nagekomen afspraken

Bij de huisartsen op de Laan van Beek en Royen geldt een 'wegblijftarief'...

Lees verder