Klik op de namen voor een foto
Huisartsen

Christine Huntjens
Toyna van Walré de Bordes
Anne van Engelen
Nienke Smitsman

De vier huisartsen werken allemaal parttime in de praktijk. Als uw huisarts een vrije dag heeft, dan kunt u voor spoedeisende medische hulp altijd bij een vervangende huisarts terecht. Dat is meestal de vaste vervanger, en in geval van bijvoorbeeld ziekte kan dat ook een van de andere artsen zijn.

Huisarts-waarnemers

Esther van Osselen
Mirjam Kroon

In alle vier de praktijken werken er extra huisartsen op vaste dagen:
Mirjam Kroon werkt in de praktijk van Christine Huntjens en de praktijk van Anne van Engelen.
Esther van Osselen werkt in de praktijk van Nienke Smitsman en de praktijk van Toyna van Walré de Bordes.

Praktijkassistentes

Chantal van Dam - Haaksman
Yasmina Kaichouhi
Mathilde Lensink
Yousra Boutarga
Kevin Rijntjes

Als u de praktijk belt, krijgt u één van de assistentes aan de lijn. Zij beantwoorden uw vragen,  beoordelen of uw klachten spoedeisend zijn (triage), maken afspraken en hebben een verrichtingenspreekuur. Informatie over het telefonisch beantwoorden van vragen.  Informatie over het verrichtingen-spreekuur.

PVH

Henriette van den Berg, PVH (praktijkverpleegkundige huisarts)

De praktijkondersteuner houdt spreekuren voor mensen met suikerziekte en hart- en vaatziekten, COPD en astma.

Henriette van den Berg brengt daarnaast bij mogelijk kwetsbare ouderen in kaart wat er aan zorg nodig is

Uw huisarts kan u naar de praktijkondersteuner doorverwijzen. Ook kunt u opgeroepen worden voor haar spreekuur.  Meer informatie vindt u onder Zorgprogramma's.
Uw afspraak bij de praktijkondersteuner duurt meestal twintig minuten. Sommige onderzoeken nemen meer tijd, dat wordt u verteld als u de afspraak maakt.
U krijgt geen rekening voor uw consulten bij de praktijkondersteuner, omdat deze net als uw afspraak bij de huisarts vergoed wordt vanuit het basispakket van de verzekering.

Praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg  (POH GGZ)

Margreet Florentinus
Marnix Wardenier
Pieter van Vliet

Voor emotionele, psychische en psychiatrische problemen kan uw huisarts u doorverwijzen naar een van de twee praktijkondersteuners voor de geestelijke gezondheidszorg: Margreet Florentinus of Marnix Wardenier.  Zij werken allebei nauw samen met uw eigen huisarts.
Uw afspraak bij Margreet Florentinus, Pieter van Vliet of Marnix Wardenier duurt twintig minuten. Die tijd staat gelijk aan een dubbele afspraak bij de huisarts. U  krijgt geen rekening voor deze afspraak, omdat deze net als uw afspraak bij de huisarts vergoed wordt vanuit het basispakket van de verzekering.
Meer informatie vindt u onder  GGZ / psychologie

Arts in opleiding tot huisarts: Tim Besseling

Christine Huntjens en Nienke Smitsman leiden samen de huisarts-in-opleiding op. Een huisarts-in-opleiding is al volledig opgeleid tot arts. Daarna heeft hij/zij vaak al enige tijd als basisarts in het ziekenhuis gewerkt. Bij ons doet de arts een deel van de specialisatie tot huisarts.
Tim besseling is onze huisarts-in-opleiding tot 1 maart 2020. Als u belt voor een afspraak, zal de assistente u ook een consult aanbieden bij de huisarts-in-opleiding. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u natuurlijk gewoon terecht bij uw eigen huisarts.

stageplek voor artsen en assistentes

Er loopt soms een arts, coassistent of geneeskundestudent mee die de antroposofische artsenopleiding volgt.
Indien u er bezwaar tegen heeft dat er een stagiair bij uw consult aanwezig is, kunt u dit aangeven bij uw huisarts.
Ook kunt u een stagiaire bij de assistentes treffen.