Toyna van Walré de Bordes
Nienke Smitsman tot 1/6, Sanne van Sonsbeek daarna.
Christine Huntjens
Anne van Engelen
De vier huisartsen werken allemaal parttime in de praktijk. Als uw huisarts een vrije dag heeft, dan kunt u voor spoedeisende medische hulp altijd bij een vervangende huisarts terecht. Dat is meestal de vaste vervanger, en in geval van bijvoorbeeld ziekte kan dat ook een van de andere artsen zijn.
Susanne Veltman-Verhulst
Guus Wolterink
Caroline Roeloffs
Wendelien Heddema
Svenja Friedrich
Susanne Veltman-Verhulst werkt in de praktijk van Toyna van Walré de Bordes.
Guus Wolterink werkt de maanden juni, juli en augustus 2022 in de praktijk van Sanne van Sonsbeek. Hij overbrugt de periode tot Sanne van Sonsbeek kan beginnen.
Caroline Roeloffs en Wendelien Heddema werken langdurig in de praktijk van Sanne van Sonsbeek.
Svenja Friedrich werkt in de praktijk van Christine Huntjens en de praktijk van Anne van Engelen.
Chantal van Dam - Haaksman
Marloes de Boo - Meijerink
Daniëlle van Veen
Naomi van Laar
Franciska van Hoef
Sietske de Bruin-Dijkstra (stagiaire praktijkassistente)
Als u de praktijk belt, krijgt u één van de assistentes aan de lijn. Zij beantwoorden uw vragen, beoordelen of uw klachten spoedeisend zijn (triage), maken afspraken en hebben een verrichtingenspreekuur. Informatie over het telefonisch beantwoorden van vragen. Informatie over het verrichtingen-spreekuur.
Maartje Haagen (ervaren wijkverpleegkundige en daarnaast nu stagiaire PVH)
Henriette leidt regelmatig een nieuwe PVH op. een PVK in opleiding ziet zelfstandig patiënten onder begeleiding van Henriette.
De PVK houdt spreekuren voor mensen met suikerziekte en hart- en vaatziekten, COPD en astma. De PVK brengt bij mogelijk kwetsbare ouderen in kaart wat er aan zorg nodig is
Uw huisarts kan u naar de praktijkondersteuner doorverwijzen. Ook kunt u opgeroepen worden voor haar spreekuur. Uw afspraak bij de praktijkondersteuner duurt meestal twintig minuten. Sommige onderzoeken nemen meer tijd, dat wordt u verteld als u de afspraak maakt. U krijgt geen rekening voor uw consulten bij de praktijkondersteuner, omdat deze net als uw afspraak bij de huisarts vergoed wordt vanuit het basispakket van de verzekering. Meer informatie vindt u onder Zorgprogramma's.
Margreet Florentinus
Marnix Wardenier
Marjanne Verkerk- van Harte
Voor emotionele, psychische en psychiatrische problemen kan uw huisarts u doorverwijzen naar een van de praktijkondersteuners voor de geestelijke gezondheidszorg: Margreet Florentinus, Marjanne Verkerk of Marnix Wardenier. Zij werken nauw samen met uw eigen huisarts.
Uw afspraak bij de POH GGZ duurt twintig minuten. Die tijd staat gelijk aan een dubbele afspraak bij de huisarts. U krijgt geen rekening voor deze afspraak, omdat deze net als uw afspraak bij de huisarts vergoed wordt vanuit het basispakket van de verzekering.
Meer informatie vindt u onder GGZ / psychologie
Bij Widar is er ruimte voor twee huisartsen in opleiding. De één wordt opgeleid door het duo Christine Huntjens en Nienke Smitsman. De ander wordt opgeleid door het duo Toyna v.W. de Bordes en Anne van Engelen.
Een huisarts-in-opleiding is al volledig opgeleid tot arts. Daarna heeft hij/zij vaak al enige tijd als basisarts in het ziekenhuis gewerkt. Bij ons doet de arts een deel van de specialisatie tot huisarts.
Als u belt voor een afspraak, zal de assistente u ook een consult aanbieden bij de huisarts-in-opleiding. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u natuurlijk gewoon terecht bij uw eigen huisarts.
Er loopt soms een arts, coassistent of geneeskundestudent mee die de antroposofische artsenopleiding volgt.
Indien u er bezwaar tegen heeft dat er een stagiair bij uw consult aanwezig is, kunt u dit aangeven bij uw huisarts.
Wij streven ernaar continue ook stageplekken voor de assistentenopleiding aan te bieden. Het is een verrijking voor het vak van de assistentes om een collega op te leiden. En we leiden hiermee onze eigen toekomstige assistentes op. Zij komen graag aansluitend of later bij ons komen werken.