Klik op de namen voor een foto

Huisartsen in praktijk 1

Toyna van Walré de Bordes
Susanne Veltman-Verhulst

Huisartsen in praktijk 2

Sanne van Sonsbeek
Frederique Ummels
Wendelien Heddema

Huisartsen in praktijk 3

Marjolein van den Brink
Sander Noordzij
Caecilia Verlinden


 

Toyna van Walré de Bordes en Sanne van Sonsbeek zijn de "praktijkhouders". De anderen zijn vaste huisarts-waarnemers. Samen zorgen de praktijkhouders en deze huisarts-waarnemers ervoor dat de drie praktijken de week rond open zijn. 

Praktijkassistentes

Marloes de Boo - Meijerink
Naomi van Laar 
Sietske de Bruin-Dijkstra 
Danielle van Veen
Ulrieke
En een aantal vaste invalassistentes

Als u de praktijk belt, krijgt u één van de assistentes aan de lijn. Zij beantwoorden uw vragen,  beoordelen of uw klachten spoedeisend zijn (triage), maken afspraken en hebben een verrichtingenspreekuur. Informatie over het telefonisch beantwoorden van vragen.  Informatie over het verrichtingen-spreekuur.

Praktijkverpleegkundige huisarts (PVH)

Henriette Jansen 
Maartje Haagen 
Vera Wouters, heeft recent ons team versterkt. Zij is een ervaren wijkverpleegkundige en volgt nu de vervolgopleiding tot PVH. Henriette is haar interne opleider.

De PVH houdt spreekuren voor mensen met suikerziekte en hart- en vaatziekten, COPD en astma. De PVH brengt bij mogelijk kwetsbare ouderen in kaart wat er aan zorg nodig is

Uw huisarts kan u naar de PVH doorverwijzen. Ook kunt u opgeroepen worden voor haar spreekuur. Uw afspraak bij de praktijkondersteuner duurt meestal twintig minuten. Sommige onderzoeken nemen meer tijd, dat wordt u verteld als u de afspraak maakt. U krijgt geen rekening voor uw consulten bij de praktijkondersteuner, omdat deze net als uw afspraak bij de huisarts vergoed wordt vanuit het basispakket van de verzekering.  Meer informatie vindt u onder Zorgprogramma's.

Praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg  (POH GGZ)

Margreet Florentinus
Alice Lieuw
Marianne Steijnis
Marjolijn Lans

Voor emotionele, psychische en psychiatrische problemen kan uw huisarts u doorverwijzen naar een van de  praktijkondersteuners voor de geestelijke gezondheidszorg.  Zij werken nauw samen met uw eigen huisarts.

Uw afspraak bij de POH GGZ duurt twintig minuten. U  krijgt geen rekening voor deze afspraak, omdat deze net als uw afspraak bij de huisarts vergoed wordt vanuit het basispakket van de verzekering.
Meer informatie vindt u onder  GGZ / psychologie

Arts in opleiding tot huisarts

Bij Widar is er ruimte voor twee huisartsen in opleiding.  

Een huisarts-in-opleiding is al volledig opgeleid tot arts. Daarna heeft hij/zij vaak al enige tijd als basisarts in het ziekenhuis gewerkt. Bij ons doet de arts een deel van de specialisatie tot huisarts.
Als u belt voor een afspraak, zal de assistente u ook een consult aanbieden bij de huisarts-in-opleiding. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u natuurlijk gewoon terecht bij uw eigen huisarts.

Stageplek voor artsen en assistentes

Er loopt soms een arts, coassistent of geneeskundestudent mee die de antroposofische artsenopleiding volgt.
Indien u er bezwaar tegen heeft dat er een stagiair bij uw consult aanwezig is, kunt u dit aangeven bij uw huisarts.
Wij streven ernaar continue ook stageplekken voor de assistentenopleiding aan te bieden. Het is een verrijking voor het vak van de assistentes om een collega op te leiden. En we leiden hiermee onze eigen toekomstige assistentes op. Zij komen graag aansluitend of later bij ons komen werken.