Klik op de namen voor een foto

Huisartsen

Christine Huntjens
Toyna van Walré de Bordes
Anne van Engelen
Nienke Smitsman

De vier huisartsen werken allemaal parttime in de praktijk. Als uw huisarts een vrije dag heeft, dan kunt u voor spoedeisende medische hulp altijd bij een vervangende huisarts terecht. Dat is meestal de vaste vervanger, en in geval van bijvoorbeeld ziekte kan dat ook een van de andere artsen zijn.

Huisarts-waarnemers

Susanne Veltman-Verhulst
Svenja Friedrich

Susanne Veltman-Verhulst werkt in de praktijk van Toyna van Walré de Bordes.
Svenja Friedrich werkt in de praktijk van Christine Huntjens en de praktijk van Anne van Engelen.

Praktijkassistentes

Chantal van Dam - Haaksman
Marloes de Boo - Meijerink
Daniëlle van Veen
Naomi van Laar 
Franciska van Hoef 
Sietske de Bruin-Dijkstra (stagiaire praktijkassistente)

Als u de praktijk belt, krijgt u één van de assistentes aan de lijn. Zij beantwoorden uw vragen,  beoordelen of uw klachten spoedeisend zijn (triage), maken afspraken en hebben een verrichtingenspreekuur. Informatie over het telefonisch beantwoorden van vragen.  Informatie over het verrichtingen-spreekuur.

Praktijkverpleegkundige huisarts (PVH)

Henriette Jansen 
Henriette leidt regelmatig een nieuwe PVH op. een PVK in opleiding ziet zelfstandig patienten onder begeleiding van Henriette.

De PVK houdt spreekuren voor mensen met suikerziekte en hart- en vaatziekten, COPD en astma. De PVK brengt bij mogelijk kwetsbare ouderen in kaart wat er aan zorg nodig is

Uw huisarts kan u naar de praktijkondersteuner doorverwijzen. Ook kunt u opgeroepen worden voor haar spreekuur. Uw afspraak bij de praktijkondersteuner duurt meestal twintig minuten. Sommige onderzoeken nemen meer tijd, dat wordt u verteld als u de afspraak maakt. U krijgt geen rekening voor uw consulten bij de praktijkondersteuner, omdat deze net als uw afspraak bij de huisarts vergoed wordt vanuit het basispakket van de verzekering.  Meer informatie vindt u onder Zorgprogramma's.

Praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg  (POH GGZ)

Margreet Florentinus
Marnix Wardenier
Marjanne Verkerk- van Harte

Voor emotionele, psychische en psychiatrische problemen kan uw huisarts u doorverwijzen naar een van de  praktijkondersteuners voor de geestelijke gezondheidszorg: Margreet Florentinus, Marjanne Verkerk of Marnix Wardenier.  Zij werken nauw samen met uw eigen huisarts.

Uw afspraak bij de POH GGZ duurt twintig minuten. Die tijd staat gelijk aan een dubbele afspraak bij de huisarts. U  krijgt geen rekening voor deze afspraak, omdat deze net als uw afspraak bij de huisarts vergoed wordt vanuit het basispakket van de verzekering.
Meer informatie vindt u onder  GGZ / psychologie

Arts in opleiding tot huisarts

Bij Widar is er ruimte voor twee huisartsen in opleiding. De één wordt opgeleid door het duo Christine Huntjens en Nienke Smitsman. De ander wordt opgeleid door het duo Toyna v.W. de Bordes en Anne van Engelen. 

Een huisarts-in-opleiding is al volledig opgeleid tot arts. Daarna heeft hij/zij vaak al enige tijd als basisarts in het ziekenhuis gewerkt. Bij ons doet de arts een deel van de specialisatie tot huisarts.
Als u belt voor een afspraak, zal de assistente u ook een consult aanbieden bij de huisarts-in-opleiding. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u natuurlijk gewoon terecht bij uw eigen huisarts.

Stageplek voor artsen en assistentes

Er loopt soms een arts, coassistent of geneeskundestudent mee die de antroposofische artsenopleiding volgt.
Indien u er bezwaar tegen heeft dat er een stagiair bij uw consult aanwezig is, kunt u dit aangeven bij uw huisarts.
Wij streven ernaar continue ook stageplekken voor de assistentenopleiding aan te bieden. Het is een verrijking voor het vak van de assistentes om een collega op te leiden. En we leiden hiermee onze eigen toekomstige assistentes op. Zij komen graag aansluitend of later bij ons komen werken.