Antroposofisch Consultatiebureau  Widar

Socrateslaan 22a

3707 GL Zeist  

 

Het Antroposofisch Consultatiebureau Widar, ook CB Widar genoemd, is verbonden aan het Gezondheidscentrum Widar, en is gelokaliseerd in Gebouw Helicon, Socrateslaan 22a, 3707 GL te Zeist.  

Op dinsdag  en vrijdagen en ééns per maand op een maandag is er consultatiebureau.

zie www.helicongebouw.nl

Net als bij ieder ander consultatiebureau staat de preventief medische zorg centraal voor kinderen tot 4 jaar. Daarnaast kijken wij naar de levensprocessen zoals, eten, slapen, waken, het ritme over de dag en ook naar warmte en omhulling.

Wij adviseren over gezonde voeding waarbij we de voordelen van vitale, biologische en biodynamische voeding uitleggen.                                                                                                              

Opvoeding heeft een groot deel van ons aandachtsgebied. Ieder kind is een uniek wezentje dat zich binnen een gezin wil ontplooien. Dit vraagt steeds om een individueel advies.

Wij hanteren het rijks-vaccinatieschema maar staan open om, samen met de ouders, te zoeken naar een individuele invulling hiervan. Daarbij kunnen wij antroposofische middelen voorschrijven ter voorbereiding op de vaccinaties.

Voor wie is Consultatiebureau Widar bedoeld?

Ten eerste voor kinderen die staan ingeschreven staan bij het Gezondheidscentrum Widar.                 

Tevens heten we de kinderen welkom die wonen binnen het werkgebied van de GGD-Regio Utrecht.  https://www.ggdru.nl/over-de-ggd/wat-doet-de-ggd/werkgebied.html  Hieronder valt stad Utrecht niet.

Door het grote aantal kinderen dat wordt aangemeld hebben we helaas geen ruimte voor kinderen buiten dit werkgebied. Op  https://www.kinderspreekuur.nl/ zijn alle andere antroposofische consultatiebureaus in Nederland te vinden.

Aanmelden van een kindje:

Aanmelden kan al tijdens de zwangerschap of in de eerste week na de geboorte via sylvia.stroink@widar.nl  

Voor meer informatie kunt u ook eerst telefonisch contact opnemen via: 030-6975681