Praktische informatie

Hoe bereikt u ons

Ga hier naar onze contactgegevens

Duur van de gesprekken

Wanneer u voor psychische, psychosociale, emotionele en ook voor somatische klachten waarvoor niet een lichamelijke oorzaak te vinden is, bij de huisarts komt zal deze u meestal vragen 1 tot 5 gesprekken met en van ons te voeren. Deze gesprekken duren ongeveer 20 minuten, dezelfde tijdsduur als een dubbel consult bij de huisarts.
Wanneer er sprake is van chronische psychiatrische problematiek is kan onze begeleiding laag frequent voor lange duur zijn.
Wanneer de korte consulten binnen het therapeuticum onvoldoende blijken te zijn, kunnen de huisarts en wij, in overleg met u, verwijzen naar meer gespecialiseerde hulp.

Kosten: geen

Als poh-ggz werken wij in de zogenaamde ‘verlengde arm constructie’  van de huisartsen, dat wil zeggen op basis van hun verwijzing, onder hun supervisie. Net als zij hebben wij een beroepseed voor geheimhouding afgelegd.
De gesprekken en worden vanuit het basispakket volledig vergoed. Omdat de praktijkondersteuner GGZ onder de huisartsenzorg val, ontvangt u ook geen rekening voor het verplichte eigen risico.  

Heeft u een klacht of tip

Wij doen ons uiterste best om goede zorg te leveren. Toch kan het natuurlijk gebeuren dat u ergens niet tevreden over bent. Wij willen dit graag weten, zodat wij er wat mee kan doen.

Als u deze link aanklikt kunt u uw klacht of suggestie ook kenbaar maken via onze website. Dit kan eventueel anoniem.