Hoe bereikt u ons

Ga hier naar onze contactgegevens

Hoe lang duurt een behandeling

Een inwrijving geven wij het liefst wekelijks en bij voorkeur op een vast tijdstip, ongeveer 6 tot 10 behandelingen achter elkaar.  Een inwrijving duurt met na rusten, ongeveer 1 uur tot 1 1/2 uur.  Hoe langer na rusten lukt en mogelijk is, hoe beter de olie en de behandeling kan doorwerken. De therapie wint aan kracht door de herhaling. Genezingsprocessen vergen tijd.

Deel inwrijvingen of alleen een wikkel of kompres is korter en kunnen aangeleerd worden om thuis in te zetten. Vraag mij er naar, ik geef er graag uitleg over, hoe je thuis een wikkel of kompres kan klaarmaken.

Handdoeken meenemen

Graag bij ieder bezoek, 1 handdoek meenemen, normaal formaat.

Na de behandeling

Na de behandeling is het goed om rustig naar huis te gaan en even rust te nemen zodat de behandeling zolang mogelijk kan doorwerken. Het is beter om niet te douchen om de olie te laten doorwerken. Neem eventueel iets warms mee voor na de behandeling.

Opleiding en beroepsgroep

Wij zijn antroposofisch geschoolde HBO verpleegkundige en BIG geregistreerd, lid van V&VN antroposofische zorg en de Nederlandse vereniging Antroposofische Zorgaanbieders.

Heeft u een klacht of tip

Wij doen onze uiterste best om goede zorg te leveren. Toch kan het natuurlijk gebeuren dat u ergens niet tevreden over bent. Wij willen dit graag weten, zodat wij er wat mee kunnen doen.

Als u deze link aanklikt kunt u uw klacht of suggestie ook kenbaar maken via onze website. Dit kan eventueel anoniem.