Informatie voor nieuwe patiënten

Heeft u nog geen huisarts en wilt u een huisarts die reguliere huisartsenzorg combineert met antroposofische geneeskunde en samenwerkt met antroposofische therapeuten? Wij hebben op het moment ruimte voor nieuwe patiënten.

Wij laten de mensen die nog geen huisarts in Zeist of Driebergen hebben, vóór gaan. Als u al een huisarts in ons werkgebied heeft, kan u zich alleen inschrijven als consultatieve patient. Daarmee kan u bij ons komen voor een aanvullend antroposofisch advies, terwijl u toch bij uw huidige huisarts ingeschreven blijft. 

De praktijken van Toyna van Walré de Bordes en Sanne van Sonsbeek zijn open voor nieuwe patiënten. De derde praktijk is gesloten.

Wij zijn allen huisartsen met een plus

Behalve huisarts zijn we ook geschoold als antroposofisch arts. Wij werken zoveel mogelijk vanuit het concept van de zelfgenezende krachten van de mens.

Wij beheersen het normale huisartsen-vak, hanteren de normale huisartsenstandaarden, en verbreden dat met het voorschrijven van antroposofische middelen en het verwijzen naar antroposofische therapieën.

als u zich thuis voelt bij deze werkwijze, nodigen wij u uit zich in te schrijven en daarna langs te komen voor een kennismakingsgesprek. Dan kan u checken of wij inderdaad de huisartsenpraktijk zijn die u past.

 Antroposofische geneeskunde voor mensen die elders een huisarts hebben of buiten ons werkgebied wonen: hiervoor bestaat de mogelijkheid u als consultatief patiënt in te schrijven. Hier staat wat dat inhoudt,

Aanmeldformulier

Email inschrijf-formulier voor adres- en verzekeringsgegevens (gaat via de mail naar de praktijk)
 

Werkgebied van de huisartsenpraktijken

U kunt zich aanmelden als patiënt worden in onze praktijk, als u woont in ons praktijkgebied. Dat omvat:

  • Zeist. Let op: DORP Zeist. En niet GEMEENTE Zeist. (Bij gemeente Zeist horen ook nog een aantal omliggende dorpen.)
  • Austerlitz
  • Het stukje van Huis ter Heide dat tegen Zeist aanligt ten zuidwesten van de N237 en N238
  • Driebergen-Rijsenburg, behalve de buitengebieden. 

Hieronder hebben we dat visueel gemaakt: