Informatie voor nieuwe patiënten

Wij willen u er op attent maken dat u zich inschrijft bij een huisartsenpraktijk met antroposofische geneeskunde. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt vanuit het concept van de zelfgenezende krachten van de mens. Wij schrijven - waar het kan - antroposofische middelen en therapieën voor. Als aanvulling en verbreding op de reguliere geneeskunde.

Ons streven is, dat ieder zich bij onze praktijk kan inschrijven. Maar op dit moment is de toestroom van nieuwe patiënten groter dan wij kunnen verwerken. Mensen die echt bij Widar in de praktijk willen komen, kunnen zich aanmelden op de wachtlijst. Op dit moment is echter de wachtlijst helaas gesloten tot 1 januari 2022. Daarna zullen wij opnieuw bekijken wat er mogelijk is.

Er is één uitzondering: Wij vinden het van groot belang dat het hele gezin dezelfde huisarts heeft. Dus als de rest van het gezin al in één van de vier praktijken van Widar ingeschreven staat, kan een nieuw gezinslid zich daarbij direct aansluiten. U kunt dit aangeven op het inschrijfformulier.

Mensen die elders een huisarts hebben en alleen voor een extra antroposofisch consult zouden willen komen: Wij verwijzen daarvoor naar onze collega Marieke Krans, consultatief antroposofisch arts. Zij heeft veel ervaring met antroposofische medicatie en antroposofische therapieen. Wij werken graag met haar samen. Hier vindt u haar gegevens.

 

Werkgebied van de huisartsenpraktijken

U kunt zich aanmelden als patiënt worden in onze praktijk, als u woont in ons praktijkgebied. Dat omvat:

  • Zeist. Let op: STAD Zeist. En niet GEMEENTE Zeist. (Bij gemeente Zeist horen ook nog een aantal omliggende dorpen.)
  • Austerlitz
  • Het stukje van Huis ter Heide dat tegen Zeist aanligt ten zuidwesten van de N237 en N238
  • Driebergen-Rijsenburg, behalve de buitengebieden. Op  deze kaart ziet u onze praktijkgrenzen voor Driebergen-Rijsenburg (binnen de rode stippellijn)
 

Aanmeldformulier voor de wachtlijst

Email inschrijf-formulier voor adres- en verzekeringsgegevens (gaat via de mail naar de praktijk)