Praktische informatie


Hoe bereikt u mij

Ga naar mijn contactgegevens (link naar contact)

Hoe lang duurt een behandeling

Meestal wordt de therapie 1x per week gedurende een uur gegeven. Naar behoefte kan het ook anders. Dit is in overleg net als het aantal sessies. 

Je bepaalt uiteraard zelf hoe vaak je wilt komen. Soms is een knoop al snel ontward en volstaat één (of enkele) gesprek(ken). Naast deze biografische gesprekken zijn er ook series van een aantal mogelijk, zoals bijvoorbeeld het vier-velden-traject, de reis van de held of het doornemen van de levensfasen. 

Gang van zaken

Ik maak deel uit van het Widar team en werk nauw samen met de artsen en andere therapeuten. Verwijzing is echter niet noodzakelijk. En u hoeft geen 'diagnose' te hebben om bij mij te kunnen komen. 

Corona 

Widar volgt het beleid van de Landelijke Huisartsen Vereniging. In geval van quarantaine door corona kan afzeggen tot kort van te voren.

Opleiding en beroepsgroep

Ik ben gecertificeerd therapeut vanuit Phoenix-opleidingen met de specialisatie systemisch werken en ben geregistreerd lid van de Beroepsvereniging voor Psychosociaal therapeuten vanuit de Antroposofie. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Antroposofische Zorgaanbieders. Ik ben lid van de ethische commissie van Phoenix. Momenteel studeer ik aan het instituut voor Biografiek in Driebergen.

 

Heeft u een klacht of tip

Ik doe mijn uiterste best om goede zorg te leveren. Toch kan het natuurlijk gebeuren dat u ergens niet tevreden over bent. Ik wil dit graag weten, zodat ik er wat mee kan doen.

Als u deze link aanklikt kunt u uw klacht of suggestie ook kenbaar maken via onze website. Dit kan eventueel anoniem.