Als u een afspraak maakt, krijgt u altijd een afspraak voor één onderwerp.  

De plekken op het spreekuur zijn snel vol. Deze willen we tussen zo veel mogelijk patiënten verdelen. Dit betekent, dat wij één klacht per consult te bespreken. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk. 

Soms duurt uw consult 5 minuten en soms zelfs meer dan 15 minuten.

Afhankelijk hoe veel tijd het kost op die ene vraag goed antwoord te geven. Wij rekenen met een gemiddelde consultduur van ongeveer 10 minuten (plus 5 minuten administratie). Daarom is er ook geen tijd voor een tweede vraag is, als we snel klaar zijn. 

Het kan zijn, dat u later dan gepland uit de wachtkamer gehaald wordt. Doordat iemand vòòr u direct verwezen moest worden naar het ziekenhuis. Of doordat de huisarts uit het spreekuur is weggehaald voor een spoedvisite. Enzovoort. 

U heeft maar een kleine vraag: 

Vindt u het niet de moeite waard voor een kleine vraag helemaal een afspraak bij de huisarts te maken? Dat begrijpen we. Daarvoor hebben we de e-consulten ingericht. Die zijn uitstekend geschikt als u nog even wat wil vertellen over een eerder vraagstuk. Of als u alleen iets kleins wil vragen. 

Onze ervaring is, dat ook als mensen denken maar een "kleine vraag" te stellen, het vaak een vol consult kost om die vraag goed te beantwoorden.

Bepaal binnen 1 minuut of u naar de dokter moet

Op "moet ik naar de dokter.nl" kunt u nakijken of u voor uw klacht een huisartsbezoek nodig heeft.