Een groep voor mensen die kampen met stress, overbelasting en burn out

Deze groep bestaat uit zes groepsbijeenkomsten. In elke bijeenkomst staat een thema centraal dat iedereen wel herkent die met overbelasting te maken heeft.
Je kan hieraan deelnemen als je een burn-out hebt. Je kan ook deelnemen als je wil voorkomen dat je een burn-out krijgt. Je kan bij elk thema instappen en komt dan zes maandagen achter elkaar.

Tijdstip: Maandagochtend 10.30- 11.45 uur
Aanmelden: De huisarts plant in overleg met jou een individueel consult in de agenda Marianne Steijnis, POH GGZ. In dit consult bekijk je samen met haar of deze groep een passend aanbod is.
Kosten: De begeleiding door de POH GGZ valt onder huisartsenzorg, dus je krijgt hiervoor geen rekening. 

 

Vaardigheden - zoals je gezonde grens ervaren - onder leiding van de therapeuten van Widar

In de toekomst wil Marianne Steijnis een deel van de bijeenkomsten specifieke vaardigheden laten oefenen onder leiding van de therapeuten van Widar. Van die therapeut krijgt u dan wel een rekening. Deze valt onder alternatieve geneeskunde en wordt bijna altijd vergoed als u een aanvullende verzekering heeft. Als deze samenwerking gerealiseerd is, komt hierover aanvullende informatie op deze pagina.
Zo lang dit nog niet deel uit maakt van deze zes groepsbijeenkomsten, kan je Marianne vragen je hiervoor individueel van deze therapieën te verwijzen.