Een groep voor mensen die vragen of dilemma’s ondervinden rondom gender en seksuele oriëntatie

 Dit zijn open bijeenkomsten. Zowel voor mensen die beginnend die voor zichzelf aan het onderzoeken zijn, als voor mensen die hun weg gevonden hebben en willen uitwisselen hoe ze de thema's een plek in hun leven geven. 
De thema’s van de bijeenkomsten worden op de website aangekondigd. en er is ook ruimte voor eigen vragen en inbreng daarbij. Je kan per keer besluiten of je komt. In het algemeen zullen mensen een aantal keren achter elkaar mee doen, maar dat hoeft niet. Wel graag elke keer aanmelden. Zie hieronder.

Tijdstip: Elke tweede tweede dinsdagavond van de maand. 19.30-21.00.
Aanmelden bij start: Vraag de assistente of de huisarts om een individueel consult in de agenda Marianne Steijnis, POH GGZ. In dit consult bekijk je samen met haar of je liever alleen deze thema's met haar bespreekt of aan deze groep mee doet. Het één kan ook na het ander. 
Aanmelden voor aanwezigheid per bijeenkomst: aanmelden via een e-consult naar Marianne Steijnis als je mee komt doen. Graag minimaal een dag van tevoren, zodat ze weet op hoe veel mensen ze kan rekenen. Afhankelijk van de grootte van de groep, zit ze op haar eigen kamer of regelt ze een grotere kamer in Widar.
De avonden zelf: Verzamelen in de wachtkamer van de huisartsen. Op de tafel staat koffie en thee klaar vanaf 19.00 uur.
Kosten: De begeleiding door de POH GGZ valt onder huisartsenzorg, dus je krijgt hiervoor geen rekening.

Wil je Marianne's eigen verhaal t.a.v. dit thema lezen, klik dan hier.