Widar Gezondheidscentrum - het therapeuticum

Wie zijn de therapeuten

 

Helen, actief beeldend therapeut

Even voorstellen

Mijn naam is Helen. Geboren in 1976. Samen met mijn man en onze drie kinderen van 17, 14 en 12 jaar, woon ik in Driebergen.

De Antroposofie kwam in 2003 op mijn pad toen ik met veel enthousiasme de opleiding tot kunstzinnig therapeut volgde. Dat voelde als thuiskomen na een lange zoektocht.

De Antroposofie werd in de opvoeding van onze kinderen en van mijzelf meer en meer richtinggevend. Een onuitputtelijke inspiratiebron die mij steeds dieper helpt mijn leven en werk vorm te geven. Andere dingen die mij vervullen zijn wandelen, het werken in de tuin, het hebben van gesprekken met de mensen om mij heen en het omgaan en werken met de kinderen.

In de jaren waarin ik mij volledig aan het moederschap wijdde, kwam ik in aanraking met de actief beeldende therapie. Een therapie gericht op het kind en zijn omgeving, die Jeanne Meijs geheel vanuit het antroposofische gedachtegoed ontwikkelde.

Ik ben verheugd dat ik deze diepgaande, verbindende therapievorm binnen Widar mag verzorgen. In een tijd waarin we allemaal uitgedaagd worden om zicht op persoonlijke weg en waarheid niet kwijt te raken, wil ik me samen met u en eventueel andere disciplines binnen Widar, inzetten om in harmonie te komen met de eigen, zinvolle levenskoers en/of die van uw kind. Ik loop graag een tijdje met u op.