Widar Gezondheidscentrum - het therapeuticum

Wie zijn de therapeuten

 

Wendelien Heddema, waarnemend huisarts in de praktijk Sanne van Sonsbeek

Nadat ik in Wageningen de studie Voeding afgerond heb, heb ik bijna 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt totdat ik geneeskunde ben gaan studeren. Graag wilde ik nog huisarts worden. Tijdens de huisartsopleiding maakte ik kennis met de antroposofische geneeskunde en zag ik dat deze een hele waardevolle aanvulling kan bieden. Mede door de opleiding tot antroposofisch arts, denk ik meer te begrijpen van de samenhang van aspecten die een rol spelen in de geneeskunde en in de gezondheid van de mens in haar omgeving.

Sinds 2013 ben ik als vaste waarnemer werkzaam geweest in diverse therapeutica. Sinds 2021 werk ik (ook) als huisarts bij GGZ Centraal (Amersfoort) en vanaf medio september 2022 in de praktijk van Sanne van Sonsbeek.

De diversiteit van het huisartsenvak boeit me erg (van kleine ingreepjes tot indringende gesprekken), net als de diversiteit van mensen.

Ik vind het belangrijk aan te sluiten op dat wat iemand nodig heeft om gezond te zijn en blijven. Mijn streven is om daar een goede gids in te zijn. Dat zal mij zeker niet in alle gevallen lukken maar ik blijf daar wel mijn best voor doen. Laten we samen werken aan de gezondheid van mens en natuur.