Klant- ervaringen:

Karin: “Ik herinner me een enorm uitgebreid eerste consult aan huis, met veel tijd voor het kind, de ouders, en handige informatie. Sylvia luisterde eerst goed naar mij en gaf advies dat geheel paste op onze situatie.
Helicon is een fijne locatie waar je zowel als ouder en als kind even rustig kunt wachten tot het consult start, met verse thee en koffie en mooi houten speelgoed.
Aandacht voor het kind en het totaalplaatje, dus niet alleen de grafieken.
Na een goede voorlichting is er respect voor het besluit van de ouders m.b.t. inentingen, voeding et cetera".

Nanette: "Bij Consultatiebureau Widar gaat het niet alleen om de groeicurven, of testjes, maar is er aandacht voor het kind in zijn of haar hele wezen. Sylvia en Desiree nemen tijdens de bezoeken ook alle tijd, zodat ouders in rust en ruimte hun verhaal kunnen doen, vragen kunnen stellen of beantwoorden en de kindjes zich op hun gemak voelen. Daardoor krijgen zij een goede afspiegeling van hoe het kind als geheel zich ontwikkelt.
Het speelgoed is verantwoord - niet giftig, van natuurlijke materialen en stimulerend maar niet overprikkelend.
Verder worden keuzes in de opvoeding en rondom thema’s als vaccineren of slapen, gerespecteerd. Sylvia is uitstekend bereikbaar is voor vragen buiten de consultmomenten om”.

Inge: Door het volgen van de baby-en de peutercursus bij Sylvia ben ik de antroposofie gaan begrijpen. Zij weeft de theorie door alle cursusavonden heen en kan op een eenvoudige manier uitleggen hoe deze theorie te gebruiken is in het dagelijkse leven en in de opvoeding van je kind. Ook bracht zij op humorvolle wijze praktijkvoorbeelden in. Na iedere avond ontvingen wij een prachtige Power Point Presentatie. Het waren boeiende (online) avonden waarbij de ouders onderling ook contact hadden en nadien ook hielden. Echt een aanrader om deze cursusavonden te volgen: het verrijkte mijn leven". 

Kata: "Het gebouw Helicon is goed bereikbaar en ligt in het groen, omringd door veel bomen en een mooie tuin. Als ik de deur binnen stap en de trap naar boven neem, krijg ik een huiselijk, veilig en warm gevoel. De wachtkamer is ruim en door de grote dakramen erg licht, heeft een vriendelijke uitstraling (er is altijd thee op tafel en verschillende tijdschriften om te lezen) en er ligt speelgoed voor de kleintjes om mee te spelen. In de spreekkamer ben ik altijd gefascineerd door het uitzicht naar buiten toe: al die bomen stralen rust uit. Het schilderij aan de muur voelt vertrouwd. Maar naast de inrichting van de wacht- en spreekkamers is het minstens zo belangrijk, dat wij met een grote glimlach worden ontvangen door Sylvia en Desirée, dat er genoeg tijd wordt genomen voor de onderzoeken en dat er met aandacht naar mijn kinderen wordt gekeken. Kortom: wij voelen ons thuis op de locatie Helicon".   

Erwin: "Al vanaf de eerste minuut waren wij erg blij met onze keuze voor het Antroposofisch Consultatiebureau Widar, waar wij met ons zoontje komen. Sylvia en Desiree nemen alle tijd om vragen te beantwoorden. De benadering en behandeling vinden wij erg professioneel, warm, geduldig en persoonlijk. Voor ons als verse ouders is dat cruciaal.
Het volgen van de ontwikkeling van je kindje is prachtig en daar hoort tijd en volle aandacht voor te zijn.
Die tijd en aandacht zijn er bij CB Widar. De locatie maakt de ervaring compleet, een prettige sfeer en rustgevende inrichting en omgeving. 
Consultatiebureau Widar heeft dus echt absolute meerwaarde en wij gunnen iedere ouder en hun kindje dezelfde ervaring!"