Praktische informatie


Hoe bereikt u mij

Ga naar mijn contactgegevens (link naar contact)

Hoe lang duurt een behandeling

Hoeveel gesprekken nodig zijn varieert sterk, maar is gemiddeld rond de 15 sessies.

Gang van zaken

In een intakegesprek zullen we samen kijken of PRI-therapie op dit moment de goede keuze is in jouw leven. Dit doen we aan de hand van het door jou ingevulde aanmeldingsformulier. We zullen samen een hulpvraag formuleren waar je tijdens de sessies aan gaat werken. Ik vertel je ook hoe we dat gaan doen en wat je kunt verwachten. Tevens biedt dit jou de mogelijkheid om te kijken of je met PRI en met mij aan de slag wilt. 

In de regel spreken we eens per twee weken af. Dit geeft voldoende tijd om zelf met de methode aan de slag te gaan, terwijl de continuïteit gewaarborgd blijft. 

Opleiding en beroepsgroep

zie "wie ben ik"

Heeft u een klacht of tip

Ik doe mijn uiterste best om goede zorg te leveren. Toch kan het natuurlijk gebeuren dat u ergens niet tevreden over bent. Ik wil dit graag weten, zodat ik er wat mee kan doen.

Als u deze link aanklikt kunt u uw klacht of suggestie ook kenbaar maken via onze website. Dit kan eventueel anoniem.

Ik heb daarnaast in het kader van de Wkkgz een klachtenregeling via het NIP. Ik ben gehouden aan de Ethisch Code voor PRI Therapeuten. Op levering van mijn diensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing. Je gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In mijn privacyverklaring lees je daar meer over.

Licenties

KvK nr: 30264137
NVPA Lid. Nr: 103808
BTW-id: NL128695146B01
Licentienummer RBCZ: 214114R

Links

www. ........ .nl