Uitbreiding  en verbouwing Laan van Beek en Royen

Al jarenlang dromen wij van een ruimer gezondheidscentrum op een locatie, waar onze zorg voor u beter tot zijn recht kan komen!

Net voordat 2019 aanbrak hebben wij het verheugende bericht ontvangen dat we mogen starten met uitbreiding van ons pand op de Laan van Beek en Royen 39.

Widar Beheer heeft voor ons het buurpand nummer 38 gekocht. De vergunningen zijn nu rond en het verbouwingsproces is begonnen.

In de voorbereidingen van dit proces hebben wij een aantal van u geraadpleegd over hoe we samen met u inhoud kunnen geven aan dit nieuwe pand. Hierbij ontstonden ideeën voor inrichting en financiering hiervan.

Wij willen graag een omgeving realiseren waar ruimte is voor rust in voorbereiding voor uw bezoek aan uw arts of therapeut. Een ruimte waar een kind veilig kan spelen met duurzaam speelgoed. Waar u zich even kan verdiepen in een boek of achtergrond artikel dat aansluit bij uw (hulp)vraag.

Daarnaast zoeken wij uw hulp bij het tot stand komen hiervan door middel van een (renteloze) lening. Dat kan een kleiner of groter bedrag zijn, dat wij u na 3 jaar weer terugbetalen.

De komende maanden kunt u geconfronteerd kunnen worden met ongemakken die bij een verbouwing horen. Het kan ook zijn dat uw therapeut tijdelijk op een andere locatie werkt.

Wij doen natuurlijk ons uiterste best om de overlast zo gering mogelijk te maken.

Mocht u desondanks toch zaken constateren die u wilt melden, tips of suggesties, laat ons dit graag weten via:

verbouwing@widar.nl