Hoe bereikt u mij

Ga hier naar mijn contactgegevens

Hoe lang duurt een behandeling

Een inwrijving geef ik u wekelijks in een serie van 6 tot 12 keer, afhankelijk waarvoor u komt en wat financieel haalbaar is. Soms wordt een inwrijving gecombineerd met een wikkel of kompres. Een inwrijving duurt met na rusten in totaal een ongeveer een uur. U mag langer na rusten als u dat wilt.

Deel inwrijvingen of een wikkel duren vaak korter en kunnen ook zelf aangeleerd worden voor thuis (zoals kamille buikwikkel; bij alle vormen van buikpijnen en ook slaapklachten of de voetinwrijving voor het slapen gaan).

Handdoeken meenemen

U mag uw eigen handdoeken meenemen, twee middelmaat handdoeken, maar hoeft niet. Ik heb zelf handdoeken die ik kan gebruiken, Datzelfde geldt voor een flanellen laken.

Na de behandeling

Na de behandeling is het beter om die dag niet te douchen en de olie op de huid te laten. Neem eventueel iets warms mee voor na de behandeling. Vaak heeft u het kouder als u uit het warme bed komt.

Opleiding en beroepsgroep

Ik ben een antroposofisch geschoolde HBO verpleegkundige en BIG geregistreerd, lid van V&VN antroposofische zorg en de Nederlandse vereniging Antroposofische Zorgaanbieders.

Heeft u een klacht of tip

Ik doe mijn uiterste best om goede zorg te leveren. Toch kan het natuurlijk gebeuren dat u ergens niet tevreden over bent. Ik wil dit graag weten, zodat ik er wat mee kan doen.

Als u deze link aanklikt kunt u uw klacht of suggestie ook kenbaar maken via onze website. Dit kan eventueel anoniem.