Hoe bereikt u mij

Ga hier naar mijn contactgegevens

Hoe lang duurt een behandeling

Een inwrijving/behandeling geef ik wekelijks op een vast tijdstip, bij voorkeur 7 tot 2 behandelingen.  Genezingsprocessen vergen tijd. De therapie wint aan kracht door de herhaling. Een inwrijving/behandeling duurt met na rusten in totaal een ongeveer een uur tot 1 1/2 uur.  Hoe langer na rusten hoe beter de olie en behandeling kan doorwerken.

Deel inwrijvingen of een alleen een wikkel of kompres is vaak korter en kunnen ook zelf aangeleerd worden voor thuis (zoals kamille buikwikkel of voetinwrijving). Vraag er naar, ik geef graag uitleg en vertel wat en hoe je thuis een wikkel/kompres kan klaarmaken voor jezelf of voor anderen om je heen.

Handdoeken meenemen

Graag bij ieder bezoek, 2 middelgrote en een kleine handdoek meebrengen. Flanellen laken mag maar hoeft niet.

Na de behandeling

Na de behandeling is het beter om die dag niet te douchen om de olie te laten doorwerken. Neem eventueel iets warms mee voor na de behandeling.

Opleiding en beroepsgroep

Ik ben een antroposofisch geschoolde HBO verpleegkundige en BIG geregistreerd, lid van V&VN antroposofische zorg en de Nederlandse vereniging Antroposofische Zorgaanbieders.

Heeft u een klacht of tip

Ik doe mijn uiterste best om goede zorg te leveren. Toch kan het natuurlijk gebeuren dat u ergens niet tevreden over bent. Ik wil dit graag weten, zodat ik er wat mee kan doen.

Als u deze link aanklikt kunt u uw klacht of suggestie ook kenbaar maken via onze website. Dit kan eventueel anoniem.