Home > Nieuws

Nieuws

Vitaal!

Geplaatst op 14-05-2017

Cursus Vitaliteit en Zelf-Management

Voel je je aan het einde van de dag opgebrand en heb je bijna geen energie meer om nog iets voor jezelf te doen? Voel je je voortdurend gestrest en heeft dat invloed op je lijf? Wil je meer handvatten om met je onbegrepen lichamelijke klachten om te gaan? 

Huisartsen, POH GGZ, psychologen en fysiotherapeuten in Zeist hebben de handen ineengeslagen en willen je met deze veel voorkomende klachten begeleiden om zo een balans te kunnen vinden tussen activiteit en ontspanning .  Wij bieden een cursus aan om meer invloed op je energiehuishouding te krijgen en je weer vitaler te gaan voelen.

De drie cursusbegeleiders hebben naast hun reguliere opleiding expertise ontwikkeld om te werken vanuit een holistisch mensbeeld. Lichaam, lichaamsprocessen, emoties en de geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je kunt leren herkennen hoe deze op elkaar van invloed zijn, waar jouw energielek mogelijk zit en hoe je dit positief kunt beïnvloeden. Wij bieden hiertoe theorie en lichaamsgerichte oefeningen aan.

Als je gedurende de cursusweken de oefeningen opneemt in jouw dagelijks leven zal je in staat zijn om je energie beter in balans te houden.

De cursus bestaat uit vijf opeenvolgende dinsdagen van 19:00u tot 20:30u met ingang van 12 september 2017 en kost 110 euro.

Vanaf 18:45u kun je binnenlopen en staat er thee klaar. 

Er is plaats voor 10 tot 12 deelnemers en de cursus wordt gegeven op Widar Gezondheidscentrum, Laan van Beek en Royen 39, 3701AK Zeist

De begeleiders zijn:

Margreet Florentinus; poh-ggz 

Mischa Verhaert; psychosomatisch werkend fysiotherapeut

Annemiek Oosterhof; psychotherapeut

                

Opgave en betaling: mflorentinus@gmail.com NL70TRIO0254321720

 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht