Home > Nieuws

Nieuws

Vitaal!

Geplaatst op 16-08-2017

POSITIEVE GEZONDHEID

- handreikingen voor Vitaliteit en Zelf-Management -

 

Gezondheid is het vermogen om je aan te passen en je eigen regie te voeren, in het licht van de sociale, fysieke en emotionele uitdagingen van het leven (Machteld Huber, www.ipositivehealth.com).

 

Gezondheid is een vaardigheid, het betekent dat je kan omgaan met het onbekende en met conflicten en er sterker uit naar voren komt. Het is belangrijk om te ervaren dat je meer bent dan je klachten en er ook altijd een gezond stuk in je is dat je kan leren ontdekken, aanspreken en vergroten. 

 

In deze cursus, gebaseerd op het concept van Positieve Gezondheid,  leren we je wat je zelf kan doen om je gezonder te voelen, waar jouw energielek mogelijk zit en op welke wijze je dit positief kunt beïnvloeden. 

De cursus is vooral geschikt voor mensen die kampen met langdurige vermoeidheid, burn out of met lichamelijke klachten waarvoor binnen de huidige gezondheidszorg geen goede verklaring gevonden kan worden.

 

De cursus wordt geleid door een poh-ggz (praktijkondersteuner GGZ), een psychosomatisch fysiotherapeut en een psychotherapeut. Naast onze reguliere opleidingen zijn wij geschoold in het kijken en werken vanuit een holistisch mensbeeld. 

 

De  cursus wordt gegeven op vijf opeenvolgende dinsdagen van 19:00u tot 20:30u met ingang van 12 september 2017. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.

De eigen bijdrage is 75 euro voor patiënten van de samenwerkende huisartsen. 

 

Als je mee wilt doen vragen wij je voor de eerste en de laatste bijeenkomst de online vragenlijst in te vullen via de volgende site: www.ipositivehealth.com

 

Widar Gezondheidscentrum ,Laan van Beek en Royen 39, 3701AK Zeist i.s.m. huisartsen GEZ ( Laantje zonder Eind, Kroostweg, Den Dolder)

Margreet Florentinus; poh-ggz 

Mischa Verhaert; psychosomatisch werkend fysiotherapeut

Annemieke Oosterhof; psychotherapeut

                

Opgave: widarpositievegezondheid@gmail.com

Betaling: € 75 t.a.v. M. Florentinus NL70 TRIO 0254321720

Wanneer u nadere info wenst kunt u uw telefoonnummer mailen en neemt één van de trainers contact met u op.

 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht