Verbouwing

Geplaatst op 01-01-2020

 

Widar Gezondheidscentrum bouwt aan de toekomst

De verbouwing is in de eindfase. Nu zijn we bezig met inrichting van pand en tuin. Leidende gedachte achter de verbouwing is het idee van een 'helende omgeving'. Een vriendelijke, rustige en duurzame vormgeving kan bijdragen aan het herstel van de mens.

Het buurpand, dat bij het gezondheidscentrum is getrokken, is geheel duurzaam verbouwd en van het gas af. Een prestatie voor een pand uit de jaren 30. We kregen een moderner, lichter en ruimer gezondheidscentrum. Eindelijk een lichte en omhullende wachtkamer. Een lift maakt het centrum tot en met de eerste verdieping rolstoeltoegankelijk.

Widar is een multi-disciplinair gezondheidscentrum, dat reguliere zorg biedt, aangevuld door antroposofische geneeskunde. We willen samen om u, de patiënt, heen staan. Daarvoor is échte ontmoeting - en dat is meer dan alleen digitaal uitwisselen van informatie - noodzakelijk. Wij hebben sinds de verbouwing een ruimte waar we met zijn allen inpassen. Dagelijks wisselen we daar uit tussen 10 en 10.30 uur. Wekelijks op de vrijdagen en maandelijks op de woensdagavonden. Deze samenwerking maakt ons gezondheidscentrum vitaal.

Deze gezamenlijke ruimte hebben we zo zo ingericht, dat hij te gebruiken is om cursussen te geven aan en met u als patiënt.

Terug naar nieuwsoverzicht