Activiteiten op Widar

Geplaatst op 26-02-2020

Activiteiten van Gezondheidscentrum Widar:

Een koor:                                                                                                                                                                         

Er is een Widarkoor onder leiding van dirigente Janneke Moes.  De repetities starten met een aantal zangoefeningen van "Die Schule der Stimmenthüllung", ontwikkeld door de Zweedse zangeres Valborg Werbeck-Svärdström. Op donderdagavonden, om de twee weken, wordt gezongen in gebouw Helicon, Socrateslaan 22a te Zeist. Voor  alle mannenstemmen en enkele alten is nog plaats in dit Widarkoor. Er worden meerstemmige canons en liederen uit de bovenbouw van het Vrije Schoolonderwijs gezongen.                        

Repetitieavonden in 2020 zijn; 9 en 23 januari, 6 en 20 februari, 5 en 19 maart, 2 en 16 april, 7 en 28 mei, 11 en 25 juni en 9 juli en na de zomervakantie: 3 en 17 september, 1, 15 en 29 oktober,  12 en 26 november en op 10 december.

Aanmelden: sylvia.stroink@widar.nl                                                

Een tuingroep:

Voor het onderhoud in de tuin op de Laan van Beek & Royen, bestaat  een tuingroep. Mensen die graag willen helpen bij het werken in de tuin, kunnen zich melden bij Ellie van Dijk via   ellie.van.dijk@hotmail.com

Een leesgroep:                                                                                                                                                            

Eens per twee maanden op een maandagavond is een leesgroep. Er worden boeken  besproken met antroposofie als inspiratiebron.  De leesgroep is voor iedereen toegankelijk. Deze leesavonden zullen anderhalf à twee uur duren en staan onder leiding van Jeanine Haarbrink.   Aanmelden kan via:  jeaninehaarbrink@kpnmail.nl.

Dit zijn allemaal activiteiten die voortkomen uit het Patientenplatform Widar.

Terug naar nieuwsoverzicht