Wat kan ik met het patiëntportaal?

Medicatie overzicht inzien
Herhaalrecepten bestellen
Vragen stellen door middel van e-Consult
e-Consult overzicht inzien
Afspraken maken
Afspraken overzicht inzien

 

Medicatie overzicht inzien en herhaalrecepten bestellen

U ziet in één oogopslag welke medicijnen u gebruikt of in het laatste jaar gebruikt heeft.
U kunt aanvinken voor welke medicijnen u een herhaalrecept wilt aanvragen.

Vragen stellen door middel van e-Consult

Hebt u een vraag over een bestaande klacht of aandoening, dan is e-consult een handig middel. Ook kunt u bijvoorbeeld vertellen hoe de verdere genezing is gegaan. Ook als u een laboratoriumuitslag wilt weten, kunt u de informatie via een e-consult opvragen. Bij een nieuw probleem werkt e-consult minder goed. In dat geval kunt u beter een afspraak plannen in de praktijk.

Afspraken maken

U kunt zelf en afspraak plannen in de agenda's van de huisarts en de vaste vervangende huisarts. Als u in de praktijk van Christine Huntjens of Nienke Smitsman zit, kunt u ook plannen in de agenda van de huisarts in opleiding.

Een spoedgeval? Bel de assistente

Als er sprake is van een spoedgeval, maak dan geen afspraak via het patiëntportaal maar bel naar de praktijk. Alleen de assistentes hebben de mogelijkheid om voor een spoedgeval een afspraak in de volle agenda van de huisarts te maken.

Wilt u een dubbele afspraak? Bel de assistente

Een standaardconsult bij de huisarts duurt 10 minuten. Wilt u graag een dubbele afspraak van 20 minuten? Belt u dan met de assistente in de praktijk. Via het patiëntportaal kunt u namelijk geen dubbel consult afspreken.

 

Toekomst

We verwachten, dat u in de toekomst ook in het patiëntportaal uw eigen medische gegevens kan bekijken en het verslag lezen van uw laatste bezoek aan de huisarts.

 

Ga hier naar Patiëntportaal