Home > Huisartsen > Huisartsenpraktijk Laan van Beek en Royen > Informatie voor nieuwe patiŽnten

Informatie voor nieuwe patiënten

De praktijken van Anne van Engelen,Toyna van Walré de Bordes en Nienke Smitsman zijn open. De praktijk van Christine Huntjens is gesloten voor nieuwe patienten.

Aanmelden en kennismaken
U kunt zich aanmelden aan de balie, via het formulier hieronder of telefonisch.
Wij stellen het zeer op prijs de behandelrelatie te beginnen met een kennismakingsgesprek. Daarin vragen wij u te vertellen over uw medische voorgeschiedenis en uw verwachtingen van een huisarts. U heeft mogelijk ook vragen over onze werkwijze.

Vult u alstublieft deze beide formulieren in:
Email inschrijf-formulier voor adres- en verzekeringsgegevens
(gaat via de mail naar de praktijk)
Formulier voor bespreken medische zaken in het kennismakingsgesprek (printen, invullen en meenemen naar kennismakingsgesprek)

Als deze formulieren liever op papier invult, of hulp nodig heeft bij het invullen, komt u dan langs bij de praktijk. Dan geven onze assistentes u een papieren versie en helpen u zo nodig. Neem dan uw verzekeringspas en identiteitsbewijs mee.

Voorlopige inschrijving
Als u al een huisarts in Zeist heeft, en wil overstappen naar onze praktijk, wordt u door de assistente voorlopig als passant ingevoerd. Pas na het kennismakingsgesprek en uw besluit om definitief over te stappen, wordt de uitschrijving bij uw vorige huisarts en in inschrijving bij ons verder doorgevoerd.

Werkgebied van de huisartsenpraktijken

U kunt patiënt worden in onze praktijk als u woont in Zeist, Austerlitz, dat stukje van Huis ter Heide dat tegen Zeist aanligt ten zuidwesten van de N237 en N238 en bijna heel Driebergen-Rijsenburg.
Op  deze kaart ziet u onze praktijkgrenzen voor Driebergen-Rijsenburg (binnen de rode stippellijn)
Mocht dit niet het geval zijn dan moet u een huisarts in de buurt zoeken en kunt u desgewenst als consultatieve patient bij ons terecht.

Inschrijven als consultatieve patiënt

Als u buiten ons werkgebied woont en toch een antroposofisch arts wil hebben, dan kunt u zich inschrijven als consultatieve patiënt. Klik hier om te lezen wat dat betekent.