Informatie voor nieuwe patiënten

Wij willen u er op attent maken dat u zich inschrijft bij een huisartsenpraktijk met antroposofische geneeskunde. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt vanuit het concept van de zelfgenezende krachten van de mens. Wij schrijven - waar het kan – antroposofische middelen en therapieën voor. Als aanvulling en verbreding op de reguliere geneeskunde.

Ons streven is, dat ieder zich bij onze praktijk kan inschrijven. Maar op dit moment is de toestroom van nieuwe patiënten groter dan wij kunnen verwerken. Mensen die echt bij Widar in de praktijk willen komen, kunnen zich aanmelden op de wachtlijst. Zodra er weer ruimte is, zal u worden gebeld. Wij verwachten dat we weer nieuwe patiënten kunnen verwelkomen na de zomer. 

Een uitzondering: Wij vinden het van groot belang dat het hele gezin dezelfde huisarts heeft. Dus als de rest van het gezin al in één van de vier praktijken van Widar ingeschreven staat, kan een nieuw gezinslid zich daarbij aansluiten.

 

Werkgebied van de huisartsenpraktijken

U kunt straks weer patiënt worden in onze praktijk als u woont in ons praktijkgebied. Dat omvat:

  • Zeist. Let op: STAD Zeist. En niet GEMEENTE Zeist. (Bij gemeente Zeist horen ook nog een aantal omliggende dorpen.)
  • Austerlitz
  • Het stukje van Huis ter Heide dat tegen Zeist aanligt ten zuidwesten van de N237 en N238
  • Driebergen-Rijsenburg, behalve de buitengebieden. Op  deze kaart ziet u onze praktijkgrenzen voor Driebergen-Rijsenburg (binnen de rode stippellijn)
 

Aanmelden voor de wachtlijst

Wij bellen u op zodra er weer ruimte is nieuwe patienten aan te nemen. Naar verwachting is dat direct na de zomer.

Email inschrijf-formulier voor adres- en verzekeringsgegevens (gaat via de mail naar de praktijk)