Huisartsenpraktijk Widar en Corona

De maatregelen om de Corona epidemie in ernst te verminderen, veranderen bijna wekelijks. Widar volgt het beleid van de overheid. Wij verzoeken u een mondkapje op te hebben, als u in ons pand bent. Ook de artsen en therapeuten dragen nu mondkapjes bij het lopen door de gangen en tijdens de behandeling. 

Blijf vooraf uw medische vragen aan ons voorleggen, want dat is ons werk. Maar er zijn geen dubbele consulten mogelijk, omdat we zo veel mogelijk mensen de ruimte willen blijven bieden tot de huisartsenzorg. Kies wat de medisch meest noodzakelijk is, en past binnen 10 minuten. 

Telefonische consulten

 Wij doen zo veel mogelijk consulten telefonisch. Deze telefonische consulten zijn niet op tijd ingepland, maar per dagdeel. Er wordt altijd op dezelfde dag ingepland en niet vooruit in de week, want anders zou de zorg zich opstapelen. 

Een consult via een veilige mail.

U kan via de Zorg4Zeist App uw vraag via een e-consult aan de huisartsen stellen. 

Eventueel vooraf een foto.

Wij vragen steeds vaker om vooraf aan het consult een foto toe te sturen. Dit kan u zelf doen via PatiëntPortaal (de Zorg4Zeist App). Als u (nog) geen PatiëntPortaal heeft, stuurt de assistente u een beveiligde mail. Die mail beantwoordt u met de foto in de bijlage. De assistente kan u ook per direct helpen de inlog voor PatiëntPortaal rond te maken: Zij checkt uw mailadres en uw mobiele telefoonnummer en start de aanmelding. U hoeft dan alleen nog een beveiligings-SMS te beantwoorden.

Hoe maakt u een goede foto?

1.   Meetlat mee-fotograferen. Dan zien we hoe groot iets is.
2.   Twee foto's, niet meer en niet minder. Eén foto van dichtbij en één foto van grotere afstand (het hele lichaamsdeel) sturen.

 

Een afspraak op het "Rode spreekuur".

Als er een consult nodig is én u één van de twaalf klachten heeft die passen bij Corona, krijgt u een afspraak voor het `rode spreekuur`.  Dat werkt als volgt (link)