Wie ben ik?

In de ontmoeting raakt het mij elke keer opnieuw dat ik een tijdje mee mag lopen in het leven van de ander. Ik vind het belangrijk in contact open, betrokken, integer en met oprechte aandacht, aanwezig te zijn. Hiermee hoop ik een veilige setting te creëren waarin de ander zich uitgenodigd voelt zijn verhaal te vertellen.

Voor ik mij als zelfstandig gz-psycholoog vestigde ben ik sinds 1999 werkzaam geweest binnen verschillende kinder- en jeugdpsychiatrie afdelingen binnen de GGZ. Vervolgens heb ik ervaring opgedaan binnen de ambulante volwassenpsychiatrie. In 2008, tot op heden, ben ik als gz-psycholoog gestart in een groepspraktijk voor eerstelijns psychologie (tegenwoordig wordt dit de Generalistische Basis GGZ genoemd). Hier bied ik hulp aan kinderen, jong-volwassenen, volwassenen en ouderen.

Na het afronden van de HBO-SPH (sociaal-pedagogische hulpverlening ben ik orthopedagogiek aan de Universiteit van Leiden gaan studeren. Daarna volgde ik de postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog. Verder heb ik mij gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling in de eerstelijns geestelijke gezondheidszorg. Door mijn affiniteit met een meer ervarings-, lichaamsgerichte methodiek heb ik de driejarige opleiding in Professionele Communicatie bij Phoenixopleidingen te Utrecht gevolgd. Recent volgde ik ook de Masterclass Lichaamswijsheid bij Annet van Laar.