Mischa Verhaert

Sinds 2010 werk ik met veel plezier in de praktijk voor fysiotherapie bij Widar aan de Tollenslaan 32 in Zeist. Twee dagen in de week reis ik vanuit Capelle aan den IJssel naar Zeist om mijn vak met liefde uit te oefenen. Ik werk daarbij zowel in de praktijk, als in verzorgingstehuis Huize Valckenbosch als bij mensen thuis. Tijdens mijn werk begeleid ik jaarlijks vanaf september tot en met januari ook studenten die de Masteropleiding Psychosomatische Fysiotherapie volgen in Utrecht. Deze studenten zijn reeds afgestudeerd als fysiotherapeut en hebben al vaak verscheidene jaren werkervaring als fysiotherapeut of ook een eigen praktijk. Zij lopen mee in mijn praktijk en dat betekent voor u dat zij zelfstandig gesprekken, onderzoeken of behandelingen kunnen uitvoeren onder mijn begeleiding. Mocht dit voorkomen bij u, dan zal ik van tevoren vragen of u hiermee akkoord gaat. Het toelaten van deze student zou u ook moeten dienen, is mijn motto. Op welke wijze dit kan gebeuren, kan onderwerp van gesprek worden.

Waar ik in de begeleiding van u warm van word is u zó te coachen dat u weer doen kunt wat u graag écht wilt in het leven. Hoe u daar zelf aan kunt bijdragen en of u zich nu jong of ouder voelt, veel of minder cognitieve vermogens heeft, het gaat mij erom u te raken zodat u zich beter gaat voelen.

Naast mijn werk studeer ik momenteel Gezondheidswetenschappen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Een van de redenen hiervoor is om mijn visie op en de organisatie van de gezondheidszorg beter te kunnen begrijpen. Daarnaast wil ik als ik volgend jaar de opleiding hoop te hebben afgerond naast mijn werkzaamheden bij Widar gaan lesgeven in de gezondheidszorg.

In mijn spaarzame vrije tijd ben ik graag thuis bij mijn vrouw en onze drie kinderen van 17, 14 en 8 jaar oud. Zij geven mij een stabiele en veilige basis. Thuis zijn voelt als thuis komen. Ik ben ontzettend trots op hen en om ze naast mijn zijde te mogen hebben.