Het team locatie Laan van Beek en Royen

Widar Gezondheidscentrum - het therapeuticum

 

Huisarts Sanne van Sonsbeek

Vanaf juli zal ik met veel plezier de praktijk van Nienke Smitsman overnemen. Na een paar jaar als waarnemend huisarts te hebben gewerkt, zal ik nu praktijkhouder worden. Ik kijk er erg naar uit om uw/jouw vaste huisarts te worden. Want dat vind ik een van de mooiste dingen van het vak: een mens in zijn verschillende levensfasen te ondersteunen en het gezin of systeem waar hij zich beweegt te leren kennen. Ik ben bezig met de vervolgopleiding tot antroposofisch arts, wat ik een hele mooie aanvulling op het vak vind.

Voordat ik begon met de geneeskunde opleiding heb ik als psycholoog gewerkt, in de ambulante zorg (met name met depressie, angst en ADHD), maar ook als neuropsycholoog. Toch besloot ik daarna geneeskunde te studeren en werkte ik in de crisisdienst van de psychiatrie. Na de geneeskunde opleiding heb ik een aantal jaar in de neurologie en neurochirurgie gewerkt om uiteindelijk toch voor de huisartsenopleiding te kiezen. Een vak wat past vanwege de veelzijdigheid maar ook diepgang, de combinatie van gesprekken maar ook praktische problemen.

Speciale aandachtsgebieden zijn voor mij hoofdpijn en duizeligheidsklachten, palliatieve en ouderenzorg en natuurlijk psychiatrie. Maar kleine chirurgische ingreepjes of IUD plaatsen vind ik ook erg leuk om te doen.

Ik hoop dat u mij leert kennen als een toegankelijke huisarts die graag –samen- problemen met creativiteit en humor aanpakt.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin (met 2 jonge kinderen), werken in de (moes)tuin, schilderen, taarten bakken en wandelen met fijn gezelschap.