Widar Gezondheidscentrum - het therapeuticum

Wie zijn de therapeuten

 

Huisarts Sanne van Sonsbeek

Vanaf juli 2022 heb ik met veel plezier de praktijk van Nienke Smitsman overgenomen. Na een paar jaar als waarnemend huisarts te hebben gewerkt, ben ik praktijkhouder geworden. Ik kijk er erg naar uit om uw/ jouw vaste huisarts te worden. Want dat vind ik een van de mooiste dingen van het vak: een mens in zijn verschillende levensfasen te ondersteunen en het gezin of systeem waar hij zich beweegt te leren kennen. Ik ben begonnen met de opleiding tot antroposofisch arts, wat ik een hele mooie aanvulling op het vak vind.

Na de geneeskunde opleiding heb ik een aantal jaar in de neurologie en neurochirurgie gewerkt om uiteindelijk toch voor de huisartsenopleiding te kiezen. Een vak wat past vanwege de veelzijdigheid maar ook diepgang, de combinatie van gesprekken maar ook praktische problemen. Speciale aandachtsgebieden zijn voor mij hoofdpijn en duizeligheidsklachten, kinderen maar ook palliatieve en ouderenzorg. Daarnaast heb ik ook plezier in kleine chirurgische ingreepjes.

Ik hoop dat u mij leert kennen als een toegankelijke huisarts die graag –samen- problemen met creativiteit en humor aanpakt. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin (met 2 jonge kinderen), werken in de (moes)tuin, schilderen en wandelen met fijn gezelschap.